mandag 29. desember 2008

Skolehøsten

Skolen er vel hovedårsaken til at jeg ikke har vært så opptatt av bloggen i høst... Den tar mye tid, men jeg er så glad for at jeg endelig startet på sykepleien. Jeg har vel hatt det som karrieremål størsteparten av livet mitt.
FØR jeg begynte å tenke på sykepleier som karriere, vurderte jeg å bli reinsdyr (jeg var vel 3-4 år da). Da jeg fikk hjernehinnebetennelse for første gang som 6-åring, peilet jeg meg inn på sykepleie. Hadde en pause som tenåring, hvor jeg ville bli barkeeper, men så kom tankene om sykepleie tilbake etter hvert :)

Jeg merker at jeg er veldig klar for å studere nå, og jeg koser meg med det. Og jentene jeg har blitt kjent med, er en super gjeng <3
Å kombinere studier med mammarollen går egentlig over all forventning. Jeg er jo heldig som har innarbeidet en god døgnrytme på forhånd, og må bare sørge for å disponere tiden min riktig... Eksamenene i høst gikk veldig bra. Er kjempekry!




Julegaver

Jeg hadde mange planer tidligere i høst, men jeg tror jeg jobber best under press, så derfor begynner jeg visst ikke før jeg MÅ. Dermed ble bare 2 av planene realisert; et vendbart rosa "Pippi-forkle" og et ballett-skjørt. Tyll var ikke så gøy å sy i...men greit nok - jeg har ingen ballettdansende jenter i huset!